Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η βαφτιση της ανιψιας μου!!!

Στις 1 Αυγουστου βαφτισαμε την ανιψια μου(η αδερφη μου η Χριστινα και εγω)!Σε αυτην την αναρτηση θα σας δειξω την διακοσμηση του μαγαζιου που εγινε το τραπεζι(στην οικογενιακη μας ταβερνα!)
Το βιβλιο των ευχων το πηρα ετοιμο και απλα το διακοσμησα με φωτογραφιες της μικρης,παγιετες glitter και διαφορα αλλα!!!

Επανω στο τραπεζι εβαλα αυτα τα ποδηλατα τα οποια ειχα στο μπαλκονι μου για να βαζω τις γλαστρες μου!Εφτιαξα χωνακια με χαρτονι σε μωβ και λαχανι αποχρωσεις,εβαλα μεσα γκοφρε χαρτι και τυλιγμενα ζαχαρωτα!!!

Τον πινακα αυτο τον εφτιαξα για να τον βαλουμε εξω απο το μαγαζι!!!
Ελπιζω να σας αρεσαν οι κατασκευες μου!!!
φιλακιααααααα...................

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Βαφτιση συνεχεια........

Το παιδικο κερασματακι!!!Τυλιξα διαφορα ζαχαρωτα, καραμελιτσες και γλυφιτζουρια σε ζελατινα και μετα το τυλιξα με το δυχτακι που βαζουν στις ανθοδεσμες!!!
Το καρτελακι αυτο ηταν μπροστα σε καθε καλεσμενο!!!
Μεσα απο τις κορωνες που ηταν τοποθετημενες στο κεντρο καθε τραπεζιου εβγαιναν μπαλονακια!!!
Τις εφτιαξα με χαρτονι που το εκοψα σε σχημα κορωνας!Τις διακοσμησα με glitter χρυσο γραφοντας το ονομα της!!!
Ελπιζω να σας αρεσαν!!!!
Φιλακια!!!

Η βάφτιση της μικρης μου!!!


Στις 15 Αυγουστου βαφτισαμε το κοριτσακι μας!!!Ηταν πολυ ωραια βαφτιση,φυσικα αυτο το χρωσταμε στους νονους της!!!Φυσικα δεν θα μπορουσαν να λειπουν οι χειροτεχνιες της μαμας!Μετα τη βαφτιση καναμε τραπεζι σε ενα πολυ ωραια κτημα!!!Η καλαθουνα της μικρης εγινε καλαθι για να μπουν τα παιδικα κερασματα!!!
Το τραπεζι που βαλαμε το ευχολογιο!!!


Ετσι οταν εμπαιναν οι καλεσμενοι εβλεπαν αυτην την εικονα!!!Ωραια ε?


Μια αποψη του χωρου!!!

Ας γνωριστουμε!!!!

Ονομαζομαι Μαρια ειμαι παντρεμενη με τον Τασο που ειναι ο ερωτας μου απο τα 15!!!Εχουμε αποκτησει ενα κοριτσακι που σημερα ειναι 14 μηνων!!!Οταν μου μενει χρονος απο την δουλεια και την μικρη μου αρεσει να δημιουργω,δεν εχει σημασια τι απλα να κανω κατι με τα χερακια μου!!!Αυτο μπορει να ειναι πλεξιμο με βελονακι,πηλος,fimo,χαρτοκοπτικη,ζωφραφικη,κοσμηματα και πολλα αλλα διαφορα!!!Ελπιζω να σας δωσω μερικες καλες ιδεες και φυσικα θα περιμενω τα σχολια σας!!!